首页
AEIS
全国热线
400-880-6200

2020备考AEIS英语阅读理解试题讲解(一)

  • 2020-11-13     
  • 224 人浏览
  • 分享

阅读是仅次于写作的分值第二大的部分。那么学生要如何准备AEIS考试,才能牢牢抓住阅读的分数呢?AEIS考试特别强调考生的阅读速度,要提高阅读速度,正确的阅读方法是问题的关键。下面就和小编一起看看关于阅读中练习讲解吧。

Edward rose early on the New-year morning. He looked in every room and wished a Happy New Year to his family. Then he ran into the street to repeat that to those he might meet.

When he came back, his father gave him two bright, new silver dollars.

His face lighted up as he took them. He had wished for a long time to buy some pretty books that he had seen at the bookstore.

He left the house with a light heart, expecting to buy the books. As he ran down the street, he saw a poor family.


2020备考AEIS英语阅读理解试题讲解(一)


“I wish you a Happy New Year.” said Edward, as he was passing on. The man shook his head.

“You are not from this country.” said Edward. The man again shook his head, for he could not understand or speak his language. But he pointed to his mouth and to the children shaking with cold, as if (好像) to say, “These little ones have had nothing to eat for a long time.”

Edward quickly understood that these poor people were in trouble. He took out his dollars and gave one to the man, and the other to his wife.

They were excited and said something in their language, which doubtless meant, “We thank you so much that we will remember you all the time.”

When Edward came home, his father asked what books he had bought. He hung his head a moment, but quickly looked up.

“I have bought no books”, said he. “I gave my money to some poor people, who seemed to be very hungry then.” He went on, “I think I can wait for my books till next New Year.”

“My dear boy,” said his father, “here are some books for you, more as a prize for your goodness of heart than as a New-year gift”

“I saw you give the money cheerfully to the poor German family. It was nice for a little boy to do so. Be always ready to help others and every year of your life will be to you a Happy New Year.”

48. Edward expected to _________ with the money he got from his father.

A. help the poor family B. buy something to eat

C. buy some pretty books D. learn another language

49. Why did the poor man shake his head when Edward spoke to him?

A. He couldn’t understand the boy B. He wouldn’t accept the money

C. He didn’t like the boy’s language D. He was too cold to say anything

50. How much did Edward give the poor family?

A. One dollar B. Two dollars C. Three dollars D. Four dollars

51. We know that Edward_________ from the passage?

A. got a prize for his kind heart B. had to buy his books next year

C. bought the books at the bookstore D. got more money from his father

【参考答案】:48-51 CABA

【语篇解读】:本篇是一个记叙文。主要记叙了一个叫Edward的小男孩,用父母给自己的两美元去帮助更需要的穷人。最后小男孩不仅从爸爸那得到了喜欢的书作为新年礼物并且还得到了比新年礼物更重要的奖励——这就是善良和他人的感谢的故事。

【逐题解析】:

48. C 【解析】细节理解题。根据第三段第二句 “He had wished for a long time to buy some pretty 49. A 【解析】细节理解题。根据第六段第二句 “The man again shook his head, for he could not understand or speak his language.” 可知。本题难度较小。

50. B 【解析】细节理解题。根据第七段第二句 “He took out his dollars, and gave one to the man , and the other to his wife”和 第二段“When he came back, his father gave him two bright, new silver dollars”可知。本题难度较小。

51. A 【解析】细节理解题。根据第十一段可知。难度较小。

以上就是小编为大家整理的关于AEIS英语阅读理解考试中高分技巧讲解,希望对大家有所帮助。更多AEIS要求词汇量、AEIS认可学校等问题可以咨询我们。


 . '文章底图' .
点击关注
课窝考试网(http://www.ikewo.cn)声明
本站凡注明原创和署名的文章,未经课窝考试网许可,不得转载。课窝考试网的部分文章素材来自于网络,版权归原作者所有,仅供学习与研究,如果侵权,请提供版权证明,以便尽快删除。
文章页广告
下一篇
AEIS语法高频考点备考练习(一)

英文底子好的孩子,来到新加坡后,相对没有那么吃力。但是,AEIS/S-AEIS考试的内容是根据新加坡政府学校的授课内容来的,和国内的英语或许并不相同,尽早复习才可以加大胜算。不能因为一时大意,错过了最佳复习时机。

2020-11-17
相关文章
课窝公众号
课窝公众号
回到顶部